Śniadanie z szefem kuchni Arkiem Dziakowskim + premiera kiszonek

W najbliższą sobotę zapraszamy na pierwsze z serii śniadanie z szefem kuchni w EkoBistro. Pomysł na wydarzenie jest prosty – oddajemy szefom kuchni i pasjonatom kulinarnym przestrzeń naszego bistro. Oni przychodzą do nas ze swoim spojrzeniem na kulinaria, stylem gotowania i przy okazji do przygotowania śniadnia używają eko produktów, które każdy może zakupić na EkoBazarze.

Na pierwszy ogień idzie odważny szef kuchni Arkadiusz Dziakowski, który prowadzi Restaurację Malarska 25. Przytulne miejsce położone kilka kroków od wrocławskiego Rynku.

W ten dzień również będzie miała miejsce premiera! Arkadiusz Dziakowski i naturalne gospodarstwa Milejowe Pole razem, kilka miesięcy temu zaczeli pracować nad serią kiszonych produktów zamkniętych w słoiki. Opracowali receptury, sfermentowali najróżniejsze warzywa i dziś są gotowi, żeby zaprezentować je światu. Klienci EkoBazar Wrocław będą pierwszymi, którzy ich spróbują! ♥

Nie zwlekajcie, przybywajcie!


Autor: Agnieszka Szydziak