Warsztaty kulinarne z blogerką Moniką Szeffler

Na warsztaty z bezcukrowych, wegańskich słodkości zapraszamy namłodszych i tych trochę starszych fanów słodyczy. Na dzieciaki czeka sporo dobrej manualnej zabawy z ozdabianiem, formowaniem i wycicnaniem słodkości, a na rodziców duża dawka sprawdoznej wiedzy na temat zdorwych słodyczy, kórą dostarczy prowadząca warsztaty Monika Szeffler, autorka smakowitego bloga Przez Ogródek.

 


 

Dla uczestników przewidziała wspólne przygotowanie:
– wegańskich trufli daktylowych
– wegańskich trufli jaglano-orzechowych
– cakepopsów z posypkami z liofilizowanych owoców i orzechów
– kokosanek z ksylitolem
– babeczek gryczanych z karmelem wegańskim i owocami

Weźcie ze sobą pudełka, żeby móc po warsztatch spakować w nie smakołyki i zabrać do domu. Każdy z uczestników dostanie też plik z przepisami wykonywanymi na warsztatach.

Przewidujemy miejsce dla 8 par (rodzic plus dziecko od 4 roku życia). Prosimy o wcześniejszą rezerwację miejsc drogą mailową, pod adresem marketing@ekobazarwroclaw.com lub w wiadomości prywatnej na FB.
Koszt warsztatu dla pary 50 zł.


Autor: Agnieszka Szydziak